Informace o zpracování osobních údajů:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DVXstudio (Daniel Vojtaš), se sídlem 17. Listopadu 27a, Havířov – Město 736 01, IČ: 03461751, fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem města Havířov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

–              jméno a příjmení

–              název společnosti

–              e-mail

–              telefonní číslo

–              adresa

–              informace týkající se tvorby internetových stránek

–              další doplňující informace

  1.   Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, informace o stránkách i další doplňující informace je nutné  zpracovat za účelem fakturace či tvorby nového projektu(webu na míru). Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu účelu plnění smlouvy.
  1.   S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy Daniela Vojtaše.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

–              vzít souhlas kdykoliv zpět ,

–              požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

–              požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

–              vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

–              požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

–              v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

SLEDUJTE NAŠI PRÁCI
DVXstudio.cz
FIREMNÍ STRÁNKY
BLOGY
REKLAMNÍ BANNERY
PROMO VIDEA
DESIGNY | LOGA
A DALŠÍ SLUŽBY
info@dvxstudio.cz | 605 116 276
NAPIŠTE NÁM